Adres:Pastoor Arnold Somyasingel 245, 6231 HT Meerssen,
Bel ons: +31 43 364 9344
E-mail: info@theosmeets.nl

Specialist in kasten

op maat

Bij Montagebedrijf Theo Smeets kunt u terecht voor de juiste kast op de juiste plaats. Uw kast kan flexibel op maat worden gemaakt en past zo altijd precies in de ruimte.

Montagebedrijf Theo Smeetsvoor iedere ruimte.

Bij Montagebedrijf Theo Smeets kunt u terecht voor de juiste kast op de juiste plaats. Uw kast kan flexibel op maat worden gemaakt en past zo altijd precies in de ruimte. De hoek om, onder een schuin dak of zwevend aan de muur is daarbij geen probleem. Theo Smeets ontwerpt uw kast graag samen met u. Hij zorgt dat alles aan bod komt, zoals de juiste indeling, passende accessoires, sfeervolle verlichting en de mooiste materialen.

Wanneer u bij Montagebedrijf Theo Smeets de juiste kast heeft gevonden, meten wij deze altijd zelf voor u in. Ook montage kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wist u, dat u ook voor uw keuken, vloeren en raamdecoratie bij ons terecht kunt?
Maatwerk, daar staan wij voor. Meubelen en interieurs van hoge kwaliteit. Daar draait het allemaal om bij Theo Smeets. Nadat wij uw specifieke wensen in kaart hebben gebracht, zorgen onze specialisten voor de productie én de plaatsing van de verschillende onderdelen. Natuurlijk wordt elke stap in goed overleg met u genomen.
https://theosmeets.nl/triggerz_design_studio/2023/04/Interieurwerk-op-maat-meersen.jpg

Voor vrijwel iedere woonkamer, slaapkamer, keuken, werkkamer, bijkeuken, zolder en garage kunt u bij Montagebedrijf Theo Smeets terecht voor een kast.

https://theosmeets.nl/triggerz_design_studio/2023/04/reininging_limburg-copy-copy.jpg

Schuifdeuren zijn uitstekend geschikt om een kast af te sluiten.

Montagebedrijf Theo SmeetsMaatwerk is misschien niet zo gecompliceerd als u dacht.

Voor vrijwel iedere woonkamer, slaapkamer, keuken, werkkamer, bijkeuken, zolder en garage kunt u bij Montagebedrijf Theo Smeets terecht voor een kast, speciaal voor u ontworpen. Theo Smeets adviseert u graag over de mogelijkheden en maakt samen met u een ontwerp dat past bij uw smaak, stijl, wensen, ideeën en budget.
Maatwerk is misschien niet zo gecompliceerd als u dacht. Laat u gerust inspireren, wij maken alles op maat.
Kwaliteit staat bij Montagebedrijf Theo Smeets hoog in het vaandel. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee!

Kort en bondig: TOP!
Theo is een gedreven en super bekwame vakman met passie voor zijn werk!

Montagebedrijf Theo SmeetsOnze werkwijze

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever.

Intakgesprek

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

Ontwerp

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp en kostenvoordelen.

Offerte

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

Uitvoering

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

Oplevering

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.