Adres:Pastoor Arnold Somyasingel 245, 6231 HT Meerssen,
Bel ons: +31 43 364 9344
E-mail: info@theosmeets.nl

Ferro Steel ArtStaal in InterieurFerro

Wat uw smaak ook is – industrieel, landelijk of klassiek? – staal past altijd. Oók wat betreft maat. Wij vervaardigen uw stalen design op ambachtelijke wijze in onze eigen fabriek. Alles hebben we in eigen hand; van ontwerp tot montage.

Ferro Steel ArtDennis Krijgsman

Mijn naam is Dennis Krijgsman, de man achter Ferro Steel Art. Ik ben al 17 jaar actief in de lastechniek. Wij zijn gevestigd in Heerlen, Zuid-Limburg.
Wij komen persoonlijk bij u langs om uw wensen door te spreken. Nieuwe projecten en maatwerk leveren is voor ons elke keer een grote uitdaging.
Ferro Steel Art maakt o.a. design Hekwerken van Staal en RVS, Stalen deuren, Trap leuningen en Cortenstaal design producten naar wensen van de klant.
In alles wat wij doen staat Maatwerk Centraal

Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken.

De stalen producten van Ferro Steel Art zijn puur handgemaakt vakmanschap. Ze worden volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Het zijn echte eyecatchers die zeer modern aanvoelen en veel licht doorlaten waardoor ze heel veel ruimtegevoel creëren. De fijne profielen zorgen ervoor dat alles heel elegant aanvoelt.

Ferro Steel ArtTrapleuningen

Ben je volop aan het renoveren? en zoek je een maker van trapleuningen in Limburg? Bij Ferro Steel Art ben je aan het juiste adres!

Ferro Steel ArtStalen deuren

Stalen deuren geven een ruimte een open karakter, maar maakt het tegelijkertijd mogelijk om ruimtes van elkaar af te sluiten.

Ferro Steel ArtCortenstaal

Wij maken alle producten van cortenstaal op maat. U kunt denken aan Bloembakken, Tuinhaarden ,Tuinkachels of Brievenbussen.

Ferro Steel ArtHekwerk en Poorten

Poorten moeten passen bij de stijl en design van uw huis, de breedte van de oprit en diepte van het perceel spelen allemaal een rol bij het ontwerp.

Stijlvol, betaalbaar design

De werkplaats in Heerlen is het kloppende hart van Ferro Steel Art, hier maken we alles op maat. Een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in RVS en stalen maatwerk producten, van stalen deuren, Trapleuningen, Hekwerk en Poorten of Cortenstaal.

Hier werken gedreven vaklui die hun hart in hun werk leggen. En dat is te zien. Met regelmaat overtreffen we ieders verwachtingen. In eigen huis maken we stijlvol design op het hoogste niveau. Niet voor niets gaan onze producten de hele land over.

Uniek ontwerp

Stalen designs zijn bijna niet meer weg te denken in het huidige interieur. Naast het creëeren van licht en ruimte geeft een stalen deur bijvoorbeeld ook een mooie uitstraling aan ieder interieur. Wij hebben over de jaren heen onze stalen binnendeuren, trappenleuningen, heken en poorten ontwikkeld tot in perfectie.

Slanke en stevige profielen welke de perfecte uitstraling geven in uw woning of bedrijfspand. Stel helemaal zelf uw eigen stalen design samen voor ieder type interieur.

People about AmwerkWhat are our
clients sayingClients

Amwerk rocks!

The best part about Amwerk is that you work with such passionate people who are eager to solve challenges. I love that I get to work with people from all over the world and from a variety of different cultures who are dedicated and enjoy their job.

https://theosmeets.nl/triggerz_design_studio/2020/11/client-06.jpg

Hollie Neal
Nifty

A company you can enjoy

After starting my career at Amwerk as a press helper, I have now moved through nearly every position in production. One of the reasons I have stayed here so long is because of the internal growth opportunities offered.

https://theosmeets.nl/triggerz_design_studio/2020/11/client-02.jpg

Daniel Huberth
Applauz

Ferro Steel Art

Met vakmanschap en passie, hebben wij unieke stalen deuren ontwikkelend die naadloos aansluiten bij een modern interieur design.